Natsu-iro Kiseki

Natsu-iro Kiseki

03/06/2019 Off By boris

Юка, Ринко, Саки и Нацуми са приятели и съученици от детството към края на втората си година в средното училище и с нетърпение очакват лятната си почивка. За съжаление, това е горчиво време за тази близка група, тъй като Саки се прехвърля в друго училище.

Момичетата са решени да запазят духа на приятелството си жив, дори и само за това лято. Те си спомнят за голям камък, който четиримата посещаваха, прибрани в стара синтоистка светилище и вярването, че ако четирима приятели се съберат около него и направят едно-единствено желание, то ще се сбъдне. Сега, за тяхна изненада, те откриват, че старият фолклор е истина.

“Natsu-iro Kiseki” следва вълшебните събития, през които момичетата преминават през това минало лято, които всички ще прекарат заедно. Докато приятелството се тества и фантазиите се изпълняват, четиримата съученици ще се научат много за себе си и един за друг по пътя към коването на лято, което никога няма да забравят.

“Natsu-iro Kiseki” ме шокира откровено. Хората ми казаха, че тази поредица е средна, слаби герои, може да се получи банална. Е, чудо се случи всички. След като завърших тази серия, усетих втрисане около тялото си, което някога изпитвах, като изпитвах удоволствието да гледам Ария Ориентация. Нацуиро Кисеки е скъпоценен камък, скъпоценен камък, който ще бъде забравен от мнозинството, ако вече не е, но за мен това ще бъде дълготраен спомен, спомен, подобен на четирите момичета в „Нашето лятно цветно чудо“, преживян трудности и връзки.

Развитието на героите определено е там, където блести това аниме. Всяко момиче е уникално, толкова много, че изобщо не се вписват в категория. Всеки от тях има свои специални странности и личности. Това просто показва, че най-добрите приятели не трябва всички да бъдат еднакви. С напредването на историята всички те стават по-близки, но в същото време героите им стават все по-различни. Те узряват в собствените си посоки.