Area no Kishi

Area no Kishi

03/06/2019 Off By boris

Какеру и Сугуру са братя, които и двамата имат пламтяща страст към футбола. Въпреки това, докато Сугуру става изгряваща звезда в японската система за младежки футбол, Какеру решава да поеме управленска роля, след като се бори на терена. Но поради жесток обрат на съдбата, Какеру в крайна сметка преоценява ролята, която е избрал.

С надеждата един ден да успее да влезе в Световната купа, като стане член на националния отбор, Какеру тренира по-трудно от всеки друг. Той обаче не е сам в това търсене на слава. Приятелката на детството на Какеру, Нана, е собствена футболна блудница с нечестивия прякор „Малката вещица“. Тя е играч с най-висок ранг и вече играе за Надешико Япония, националния отбор на японските жени. Успехът на Нана дава на Какеру допълнителния тласък, който му е необходим, за да постигне целите си.

Всяко спортно аниме определено е интересно за гледане. Прилив на адреналин !! Историята започна добре. До сега ще видим топлите и студени взаимодействия между Какеру и по-големия му брат Сугуру и стряскащ обрат. След като завърших първия епизод, реших, че най-вероятно ще видим съперничество на футболното игрище между двама братя. Но интересно е еп 03-04 даде изненадващ обрат. Как напредват нещата с Какеру сега, когато той установи, че брат му вече не е там с него, ще бъде интересно. Сигурен съм, че ще има много развитие на героите в следващите епизоди. До този момент темпът на историята е точно подходящ. Съжалявам, че не казвам много, тъй като в историята е постигнат малък напредък.