Natsume Yuujinchou Shi

Natsume Yuujinchou Shi

01/07/2019 Off By boris

Такаши Натсуме, плахият юкаи експерт и майстор на Книгата на приятелите, продължава пътя си към себеразбиране и приемане с помощта на приятели както нови, така и стари. Най-важният му съюзник все още е неговият лаконичен и обичащ саке бодигард, арогантният, но яростно защитен вълчи дух Мадара – или Нянко-сенсей, както е наричан Мадара, когато е в обичайната си маскировка на непретенциозна пудра котка.

Натсуме, макар и за кратко да се отдели от Нянко-сенсей, е в засада и отвлечен от странна група от маскирани, маймунски подобни юкаи, които са го отвели в гората си, докато отчаяно търсят Книгата на приятелите. Осъзнавайки, че неговият „слуга“ е изведен отдясно под носа му, Нянко-сенсей привлича помощта на приятелите “Youkai” от Натсуме и провежда спасителна операция. Въпреки това, гората на маймунските духове притежава много опасни врагове, включително клана Матоба, старата немедица на Нацуме.

Протягайки се от грозното скривалище на Матоба до дома на детството на Нацуме, Нацуме Юудзинчо Ши е едно бързо, но познато завръщане в свят на опасност и приятелство, където Нацуме най-накрая ще се изправи срещу демоните от собственото си минало.

Има голямо разнообразие от прилагателни имена, които можете да използвате, за да опишете аниме серия; весел, драматичен, романтичен, ужасяващ и други подобни. Книгата на приятелите на Натсуме се описва най-добре, като се използват думите красиви, сърдечни и емоционални. Рядко се среща серия, която предизвиква толкова силни емоции във всеки епизод, без да изпуска топката в продължение на четири сезона, но Книгата на приятелите на Натсуме го прави безпроблемен с майсторски разказвания, заедно със силен актьорски състав от герои.

Предупреждението на историята е свръхестествено: нашият главен герой Нацуме Такаши може да види „юкай“ или духове, черта, наследена от покойната му баба Рейко, заедно с наследяването на нейната „Книга на приятелите“, която съдържа имената на юкай, които тя е победила и обвързала към нея, като вземе името им. След това той възнамерява да върне същите имена, докато се защитава от онези, които биха използвали книгата за власт или лична изгода. По време на поредицата той се среща, сприятелява се, а също така побеждава много различни “youkai” по пътя.