NBA 2k19

NBA 2k19

11/10/2018 Off By boris

Всяка година NBA 2K се завръща, за да надъха феновете си да изживеят мечтите си и да доминират корта, тази година не е по различно.NBA 2К19 е това каквото очаквате от индустрията, допустима но дълбока игра със сложни механики за играчите които, са по инвестирани в нея. Освен това има и много начини да изживеете спорта поради множеството режими на игра.

Както предните игри, вие сте с пълен контрол над видовете движения, контрола над топката, защитата и много други. Като пример, пробива на защитата за кош със бърз полукръг на дясния стик е много ефективно срещу големи защитници. Много голяма част от играта е във ваши ръце от плана на играта докато контролирате целия отбор, до изпълнението на един индивидуален играч на корта. Играта включва и много висок таван на уменията, специално когато я играете онлайн. Моментумът също е много добре уловен с новата „Takeover“ механика която, ви позволява да отключите нови умения за кратък период от време когато играчите ви са в пиков момент.

Докато е добре да знаете, че имате толкова много контрол и потенциала на този контрол е разочарование когато го загубите и всичко рухне. Разбира се трябва да бъдете наказани за грешките си. Пример за това е, да се прдържате твърде много в защита и опонента ви изненада с бързи реакции и забивка през два защитника.

Историята на играта в режима за един играч следи вашата кариера, като има опции за прескачате сцените и да симулирате резултатите от игрите без да ги играете. След като подпишете с някой от отборите получавате къща, която да наричате своя и има малко MMO аспекти в играта като квартала с други онлайн играчи.

Едновременно вдъхновяващо и внушително е докаде е стигнала една игра от контролери и монитори до момента, в който може да се впуснете в един свят на спорт и култура. NBA 2K19 ви изумява с множеството часове приключения и развитие в играта. Тази игра е добро продължение на сериите особенно за феновете със силни чуства към спорта.