Net-juu no Susume

Net-juu no Susume

16/10/2018 Off By boris

За първи път след завършването на гимназията 30-годишната Морио Мориока е безработна и тя не може да бъде по-щастлива. След като се отказва от дългогодишната си работа на която е работила повече от 11 години, Морико бързо се връща към онлайн игрите, за да оползотвори многобройното си свободно време, преоткривайки себе си като красивия и елегантен мъжки герой “Хаяши” в MMO играта „Fruits de Mer“. С безпомощните социални задължения на реалния свят, тя прекрасно се гмурва в царството на играта, където тя незабавно се среща с любезната и очарователна лечителка Лили. Сближавайки се почти веднага, двамата стават неразделни, точно както самата Морико става все по-завладяна от новия си “живот” като Хаяши. В крайна сметка, Морико възприема релаксиращия начин на живот в неговата цялост, като се осмелява да излезе от безопасността на апартамента само когато е абсолютно необходима.

Междувременно, без да е известно на Морико, плах 28-годишен корпоративен работник на име Ютута Сакурай също е влязъл в „Fruits de Mer“ от другата страна на града. Съвсем случайно, като се блъскат един в друг в магазина за една вечер, и двамата отписват срещата си като нищо повече от неподходящо срещане с непознат – обаче съдбата има други намерения.

Като цяло, анимето е изненадващо добре направено и това е беше много по-добре, отколкото това, което бих очаквал да бъде. На пръв поглед ми се струваше като много просто с просто изложение, но скоро то надхвърли очакванията ми и се превръна в шоу, което бих гледал всяки петък. От добре развитите герои до хубава история, почти всичко е перфектно, което в моите очи го прави достойно за резултата, който имаше над феновете си. А също и Сакурай и Мориока са една от най-сладките двойки, които някога ще видите в аниме. Това е нещо, което всеки трябва да преживее поне веднъж, защото ще надхвърли вашите очаквания.