NHL 19

NHL 19

11/10/2018 Off By boris

Със своя чисто нов „Pond hockey“ режим на играта и представянето на легендарни играчи като Уейн Гретски, великолепни контроли и много начини за игра, NHL 19 успешно и внушително обхваща духът и културата на хокея. Играта има проблеми които, са свързани повече с не много промени за ветераните в сериите, но солидната основа я прави една прекрасна NHL игра.

Една от най-големите добавки към играта NHL 19 е „Wold of Chel”. Това е еволюцията на “ЕА Sports Hockey League” едно онлайн пространство което, включва няколко режима на игра и развитие на вашият играч на едно място. Един от най знаменитите и очаквани режими на игра в „Wold of Chel” е 1v1v1 в който, се играе на много езера и поточета. Този режим показва по простия вид хокей, без рефери,без лига, със множество замръзнали фенове около вас както бихте играли с приятели през зимата. Този режим позволява отключването на множество козметични предмети като анураци, шапки и други.

Своето завръщани от миналата година и един от най-популярните режими за игра е “Over-the-top Threes”. В този режим, три отбора се поставят един срещу друг в бърза и объркваща игра с множество различни видове резултати. „Franchise” режима за игра, на своя страна се завръща със нова система за разузнаване и намиране на нови играчи в която, може да се впуснете в света на аматьорите и да търсите нови таланти в регионите. Този режим на игра е един от най-големите и привлекателни в цялата история на EA Sports. „Ultimate Team” също се завръща със легенди, като Гретски и Ламиеукс които, създават новия отбор мечта много по интересен и обсебващ. Новата система на EA наречена „Real Player Motion” също помага на играта, като придава силен реализъм на анимациите и физиката на играта. Специално карането на кънки по лед изглежда изключително истинско и помага за вашетo потапяне в света на хокея.

NHL 19 успява главно със своите контроли, автентична презентация и множество начини на игра който правят играта интересна за своите играчи.