Non Non Biyori Repeat

Non Non Biyori Repeat

08/03/2019 Off By boris

Далеч от шума и суетата на градския живот и само с един магазин за бонбони и автобусен маршрут до името му, селото Асахигаока със сигурност не е място за всички. Въпреки това децата на селото все още успяват да прекарват дните си в проучване и забавление в пустинята около тях. Едно такова дете, Ренге Мияучи, най-младата от групата, очаква церемонията по въвеждането на предстоящата учебна година, като сигнализира за влизането си в първи клас и началото на живота си в началното училище.

Присъствайки в единственото училище в града, Ренге и нейните приятели, седмокласничката Нацуми Кошигая и седмата й сестра Комари, извличат максимума от техния селски начин на живот, играят и учат всеки ден. Междувременно, пето класничката Хотару Ичижоу току-що се премества в Асахигаока от Токио, без да знае за многобройните приключения и спомени, които я очакват.

Най-големият аспект на тази идея е, че ако някой не сте гледали първия сезон на “Non Non Biyori”, то няма да бъдете пропуснати поради идеята, че това е алтернативен сезон. От друга страна, ако сте видели първия сезон, имате повече време да прекарате с героите и докато посещаваме тяхното малко село за още една година в рамките на 12 епизода, много повече отношения могат да бъдат установени и развити. Оформлението и предпоставката на “Повторение” ги изглеждат по-характерни и движещи се и това позволява на веселата група от четирима да бъдат разгънати пред вас и да ви позволят да ги опознаете, като че ли сте прекарали времето си заедно с тях, създавайки спомени.

Всичките четирима са свързани в някои аспекти, които вероятно сме правили в някакъв момент от нашия живот. Създаване на игри извън училищните пособия, играещи с удоволствието от природата, като раздухване на купчини от листа и желанието за притежаване на домашен любимец. Като цяло това аниме, е много леко и приятно за гледане. Въпреки, че е алтернативен сезон на оригинала, това по никакъв начин не го сабаря и дори го прави по силно и ви впуска в нови приключения с любимата ви група.