Onanie Master Kurosawa

Onanie Master Kurosawa

20/07/2019 Off By boris

Четиринадесет годишният Какеру Куросава е антисоциален ученик в гимназията, който гледа на съучениците си – но под комплекса за превъзходство е безнадежден млад тийнейджър, който използва еротиката като забавление. Използвайки еротичните мисли на своите съученици като стимул, той се заключва ежедневно в банята на рядко използвано момиче в училище, за да извърши мръсното си дело.

Един ден по време на урока Куросава става свидетел на популярните момичета, тормозещи плахата Айя Китахара. Макар и да не се съпротивлява на подобни въпроси, той решава да даде възмездие със собствените си ръце. С дръз ход той открадва униформите на побойниците и раздава „бялото си правосъдие“ над тях.

Въпреки че е доволен от подвизите му, неприятностите на Куросава едва започват. Докато обикаля ежедневието си, той внезапно се сблъсква с Китахара, която го определя като виновник за униформения инцидент и го изнудва да тероризира другите момичета от класа по същия начин, по който се справи с нейните насилници. Оставен с малък избор, Куросава се съгласява и по този начин започва история за възрастта, която се занимава с последствията, тормоза и способността на хората да се променят.

“Onanie Master Kurosawa” е нещо съвсем различно от това, което виждате на пръв поглед. Ако очаквате нещо еротично или смешно, търсите на неправилното място. Онези, които могат да преминат през синопсиса и експозицията, ще бъдат възнаградени, тъй като когато достигнете истинската част от историята, ще осъзнаете какво точно може да предложи. Не е тайна, че тази манга се занимава със зрели теми. Проблемът се крие във факта, че рисува грешна картина за потенциалните читатели. Фокусът не е да бъдете сексуално явни. По-скоро тя ни е представена по много консервативен начин. Той не показва нищо повече от необходимото, за да се постигне точката. В голямата картина това не е извратена манга в никакъв смисъл. Тя е сладка, сърцераздирателна и вдъхновяваща19.