Renai Boukun

Renai Boukun

20/07/2019 Off By boris

Сейджи Айно е обикновен ученичк, който живее на пръв поглед скучен живот, докато странното момиче, което се нарича Гури, се появява на прага му и твърди, че ако Сейджи не целуне някого, тя ще умре. Пренебрегвайки събитието, като някакъв опит за религиозно искане, Сейджи затваря вратата и си тръгва, само за да открие, че Гури може да проникне през нея!

Гури притежава “Kiss Note”, мощен магически бележник, който може да накара двама души да се влюбят незабавно, ако имената им са написани в него. Като купидон, Гури е длъжна да използва тетрадката за създаване на двойки. И както се оказва, тя случайно е написала името на Сейджи в книгата, принуждавайки го да завърши двойката, като намери някой, който да целуне.

Загубен от думи, Сейджи вярва на нелепата история на Гури и целува неговата любов Акане Хияма, най-популярното момиче в училището. Но чувствата на Акане към Сейджи излизат далеч отвъд това, което би се смятало за нормално и тя развива мания към него. Сякаш нещата не биха могли да станат по-смешни, Гури обявява, че тя също има чувства към него, отбелязвайки началото на хаотичния и комедиен любовен живот на Сейджи. Ще може ли едно момиче да спечели привързаността на Сейджи или личните им животи ще попречат на мечтите им? Една от най-безумните любовни истории, които някога ще прочетете и една много добра такава. Главният герой се оказва в лоша / добра ситуация, в която е принуден да обича много от женските герои на историята. Изкуството, представено в тази серия, върви много добре с историята, в която не е необходимо сериозно, да се даде на читателя много забавни изрази от героите. Историята е моменти на романтика и такива в които главният герой може да се наложи да направи избор, заради който ще се промени развитието на героите. Тази манга може да има някои “бурни моменти”, но бъдете сигурни, че това е комедийна манга, така че няма да има нещо необичайно. Ще препоръчам тази манга на всеки, който обича комедиен романс / харем тип, дайте й шанс, може да ви хареса.