Orange

Orange

28/11/2018 Off By boris

Първият ден в училище на Нахо Такамия, ученичка от втората година в гимназията е с неспокоен старт. След като се буди късно, тя получава странно писмо, адресирано до нея. Писмото обаче е от самата нея – 10 години в бъдещето! Отначало Нахо е скептично настроена към бележката, но все пак, след като става свидетел на няколко събития, които са описани да се случат, тя осъзнава, че писмото наистина е от 26-годишното й аз.

Бележката разяснява, че бъдещият живот на Нахо е изпълнен с разочарования и се надява, че по-младата и версия може да коригира грешките им, които са били направени в миналото. Писмото също така я предупреждава да следи внимателно новият учен по размяна, Какеру Нарусе. Нахо трябва да бъде особено внимателна при вземането на решения, които засягат него, тъй като Какеру не е около нея в бъдещето и. С писмото като свой водач, Нахо вече има властта да защитава Какеру, преди да съжалява за него още веднъж.

Трябва ли да гледате „Orange“? Е, ако можете да живеете с моя допълнителния отказ от отговорност относно концепцията за пътуване във времето, анимето има много да предложи за вас. Разбира се, че се препъва и се занимава с много чувствителни теми, но това е нещо на което наистина вярвам, че много хора могат да се наслаждават. Реалистични персонажи с голяма крачка и красиво изработен край, които засенчва пътуването във времето и го прави едно доста добре оформено аниме.

Аз съм впечатлен от това колко много ми допада в крайна сметка и бих го препоръчал на всеки аниме фен. С изключението на някой малки пречки тук и там и дупки в историята, които остават празни дори след края на анимето, мога да кажа спокойно, че това е едно от по добрите анимета в днешно време.