Oresama Teacher

Oresama Teacher

28/06/2019 Off By boris

Под заплахата да се отрекат от нея, Мафую Куросаки – бивша разбойничка със силно чувство за справедливост, изключителни бойни умения и много гъста глава – трябва да започне нов живот, като подходящ гражданин и ученик в Академията Мидоригаока. Освен че се адаптира към ново си училище, Мафую също трябва да свикне да живее сама, тъй като общежитията са пълни. Затова тя започва нова глава в живота си с ограничени средства, невъзможността да направи дори чаша бърз рамен и голяма мечта да стане „ултра-лъскава ученичка от гимназията“.

Тази мечта, обаче, е доста трудна за изпълнение, тъй като чувството за стил на Мафую е непочтено и неприятностите я намират, независимо колко упорито се опитва да ги избегне. Пътят към мечтите й е по-труден, тъй като Такаоми Саеки, нейният необичаен учител в класната стая с едва законни методи на преподаване и нейният съученик Каори Хаясака, който става първият й нов приятел.

“Oresama Teacher” следва приключението на Мафую, изпълнено с оживени ситуации, нелепи недоразумения и вълнуващи екшън сцени, докато все още се опитва да стане нормално женствено момиче.

Има много думи, които бих могъл да използвам, за да опиша това, но само една дума дава на тази манга справедливост, това е изключително смешна! Представете си моята изненада, когато започнах да чета тази манга и нямаше гъстота или любовен триъгълник! Разбира се, тя е момиче и иска любов, но тя не си търси приятел, тя е по-външната борба с престъпността.

Дори ако се развие романтика, която може да се даде на начина, по който мангаката е оставила отворени врати за нея, имам чувството, че няма да е типичната ви романтика, тъй като тя не е типичен герой.

Историята ви пленяваща, било то с тнейните шеги, изкуство или герои. Ще видите, че Мафую се прикрива и се бори с престъпността и е смешно, че никой не може да се досети коя е тя, въпреки че е очевидна. Наистина няма някакъв конкретен заговор, това е само живота на Мафую, която се опитва да бъде нормална, но е пусната в вихрушка от неприятности и битки.