RErideD: Tokigoe no Derrida

RErideD: Tokigoe no Derrida

14/09/2019 Off By boris

Годината е 2050 г. Млад инженер на име Дерида Ивайн е станал известен благодарение на приноса си за развитието на „Автономната машина DZ“ в “Rebuild”, производствената компания, основана от баща му. Един ден Дерида и колегата му Нейтън откриват недостатък в “DZ” и се опитват да предупредят шефа си, но са игнорирани. Въпреки че Дерида и Нейтън са наясно с опасността, те неохотно решават да отложат предприемането на каквито и да било мерки и вместо това отиват на рождения ден на дъщерята на Нейтън, Маг.

На следващия ден, след като се наслаждават на спокоен ден, Дерида и Натан изведнъж са нападнати от неизвестни сили. В края на бягството Дерида попада в машина за замразяване и е замразен за 10 години. Когато се събужда той се намира в опустошен свят в средата на световна война. Докато Дерида е нападнат от група извън контролирани “DZ”, той почти се отказва, но си спомня последните думи на Нейтън,. “Погрижи се за Маг.” Въпреки тежката съдба, която му е отредена, Дерида тръгва да търси Маг.

Това аниме беше просто забележително, особено от научна гледна точка, защото ние като хора имаме още много неща, които предстои да разберем, но бъдещето има стотици или дори хиляди възможности, за да знаем, че някой ден бихме могли да пътуваме през времето, е удивително но вероятно това не е нещо, което ще постигнем в близко бъдеще, но възможността е там, с настоящата ни технология, не, но може би с напредък е възможно, това аниме изобразява това по такъв начин, че ме кара да се замисля над тези неща. Може да не доживея да видя това да се случи, но в рамките на аниме света всичко е възможно. Това аниме не е едно от най-уникалните за последното десетолетие, но е едно което има смисъл въпреки критиките за него в интернет пространството.