Ryuugajou Nanana no Maizoukin

Ryuugajou Nanana no Maizoukin

20/04/2019 Off By boris

Остров Нанай е изкуствен остров в Тихия океан, който съдържа всичко необходимо за правилното образование и обучение на децата. Той е създаден от “Голямата седемица”, група авантюристи начело с Нанана Рюугаджоу, като място за младите да преследват мечтите си. След като се отрича и напуска семейството си, ученикът от гимназията Юго Яма пристига на този остров и се радва, че най-накрая ще бъде свободен от баща си. След като влезе в новата си стая, той открива духа на Нанана Рюугаджоу, свързан с острова след неразкритото й убийство преди 10 години. Нанана казва на Юго, че точно преди смъртта си тя е скрила предмети с уникални и загадъчни сили из целия остров – предмети, известни като колекцията Нанана. Надявайки се да разкрие улики, които ще му помогнат да намери виновника зад смъртта си, Юго, с помощта на самопровъзгласилия се „майстор детектив“, Тензай Иккюу и нейната прислужницата Даруку Хошино тръгва да търси.

Движението на анимацията беше наистина гладко и дизайнът на изображенията беше страхотен, всички изглеждаха добре, от главните герои до дори малките и незначителни странични герои, като класа монитора. Това, за което съм изумен, е на първо място, всеки път, когато героят срещне “разруха”, качеството на анимацията се променя от нивото на “Ryuugajou” до ниво “Guilty Crown”. Определено излъчва вибрация, която прилича на “Нещата ще станат сериозни сега” и ме кара да се чудя колко пари са използвали за всяка рушаща се сцена. Друго нещо, което си струва да се отбележи, е, че мъжкият дизайн, а именно дизайнът на Юго Яма, не е преувеличен, за да бъде като някакъв гаден или някакъв красив идоличен характер, той изглежда точно това, от което се нуждае – нормален.

Наистина се насладих на приключението ми с “Ryuugajou Nanana no Maizoukin”, там има няколко неща, които търсих и очаквах, но не ги намерих като романтиката между Юго и Нанана. Всеки от тях е добре, но предполагам, че трябва да използвам въображението си за това. Ако търсите романтика, това аниме не е за вас, тъй като няма да намерите много от това в това аниме. Въпреки това, що се отнася до уникалност и развитие на характера, решаване на пъзели, сюжетни обрати и нови силни антолози, които не са непобедими, но силни, за да ви накарат да се страхувате за главните герои, не търсете повече.