Saiki Kusuo no Ψ-nan

Saiki Kusuo no Ψ-nan

03/12/2018 Off By boris

За обикновения човек психическите способности може да изглеждат като благословия, за Кусуо Саики обаче това не може да бъде по-далеч от истината. Надарен с широк асортимент от свръхестествени способности, вариращи от телепатия до рентгеново зрение, той намира тази така наречена благословия да бъде само едно проклятие. Тъй като всички неудобства, които му правят непрекъснато натрупващите се сили, всички цели на Кусуо са обикновен, безпроблемен живот – живот, в който невежеството е блаженство.

За съжаление животът на психично способния далеч не е спокоен. Въпреки, че Кусуо се опитва да остане извън светлината на прожекторите, като запази уменията си в тайна от своите съученици, той неволно привлича вниманието на много странни герои, като празнуващия Рики Нендо и заблудената Шун Кайду. Принуден да се справи с лудостта на хората около него, Кусуо научива, че обикновеният живот, който се стреми да постигне, е много труден за постигане.

Главният герой в тази история, Саики, е момче, родено с психически сили в нормален свят. Той може да чете умове, да телепортира от едно място на друго, да възстановява нещата (включително и хората) в предишното им състояние в миналото и тези три са само няколко примера за всичко, което може да прави. Саики е толкова могъщ, че ако иска, той би могъл само за няколко дни да поеме контрола над Земята, това ли е намерението му? По дяволите не! Той просто иска да живее спокоен живот и мога да кажа, че той дори не е близо до това да има такъв.

В заключение, „Saiki Kusu no Ψ-nan“ е много оригинална и весела комедия, изпълнена с привързващи герои, които ще ви накарат да се смеете от началото до края. Ако сте фен на комедиините анимета, не забравяйте да го гледате и ако не сте, все пак силно ви препоръчвам да опитате, защото е вероятно, че това аниме ще ви изненада много!