Sakura Quest / “Сакура Куест”

Sakura Quest / “Сакура Куест”

22/10/2018 Off By boris

Уморенa от селският си дом, наскоро завършилаta колеж Йошино Кохару е отчаянa и иска да води по-вълнуващ живот в Токио. След безплоден лов на работа, тя най-накрая получава оферта за работа на непълно работно време като кралица на странното “Царство на Чукакабура”, което е заобиколено от мини атракции в малкия селскостопански град Манояма.

При Пристигането си в Манояма, Йошино открива, че е погрешно смятана за знаменитост и предложението за работа е объркано и не е било за нея. Останала без други възможности, Йошино неохотно се съгласява да поеме ролята и да подпомага борда на туризма в усилията им да съживят Манояма. Решена да вдъхне вълнение в умиращия град с помощта на местните жители, кралицата издава редица проекти, за да подчертае красивата и очарователна културата на Манояма.

“Сакура Куест” се впуска в историята на една тясно обвързана общност, която се бори да балансира промените, като същевременно поддържа богатите традиции и връзки, които определят тяхната идентичност.

Художественият стил на героите е очарователен и придава успокояващо усещане на сърцето ви, детайлите, използвани за природата и сградите, завладява окото ви и ви отвеждат в мимолетно състояние на меланхолия, релаксиращото и бавно темпо, съчетано с историята на героите, създават емоционална атмосфера и успяват да откраднат сълзите ви и да ви накарат да се усмихнете. С развитието на историята, вие се влюбвате в тях и те ще заемат специално място в сърцето ви.

“Сакура Куест” е перфектното лекарство след тежък ден, успява да ви успокои, мотивира и да ви кара да се наслаждавате на смелостта и безразсъдните герои, да ви отведе на пътуването на усещания и релаксираща музика с изумителни визуализации и най-накрая ви дава урок за живота, решенията и вашият морал. Сърдечно ви препоръчвам това аниме, защото има много работи, които да научите от него.