Sansha Sanyou

Sansha Sanyou

30/12/2018 Off By boris

След като се превърна от поглезена в беднa след фалита на компанията на баща си, Юко Нишикава се бори да откаже от себе си принцесовата си личност и да се сприятели с всичките момичета в гимназията. Един ден, докато се хранеше самa в близката гора, тя има шанс да се срещне с Футаба Одагири, супер-енергичнa ученичка по размяна и Теру Хаяма, невинно изглеждащо момиче с изненадващо пряка и понякога директна личност. Въпреки различните им личности, трите момичета, които имат канджи за “листа” в името си, започват едно малко вероятно приятелство, докато се опитват да се ориентират в забавното и спонтанно приключение, известно само, като гимназиялният живот.

“Sansha Sanyou” е весела, сладка серия, която се върти около три близки, но много различни приятелки, докато се опитват да балансират ежедневните предизвикателства, които училището и юношеството могат да предложат.

Всъщност няма разлика между това аниме в сравнение със стотици подобни “moe” анимета. Ако ме питате защо продължавам да гледам анимета от този тип, единственият отговор, който мога да ви дам, е “нямам представа”. Просто се наслаждавам на “slice of life” типа анимета, сладки момичета правят сладки неща. Това аниме е фокусирано върху три много различни момичета в гимназията, но те споделят едно и също нещо: канджи за “листа” в техните имена, оттук и заглавието “Три листа, три цвята” преведено на български.

Аз се наслаждавах на “Sansha Sanyou”, защото комедийният аспект на анимето е наистина добре направен и героите са наистина забавни за гледане. Честно казано, не се чувствах така, сякаш някой от смешните моменти беше недостатъчен или незавършен, както някой хора казват за тях. анимето се възползва от личността на героите и ги превръща в оживени моменти. Например, има едно момиче, което яде много храна, което означава, че може лесно да приключи предизвикателствата, свързани с храненето, което също означава, че ресторантите са и забранили да ги посещата, защото тя ги изключва от работа, ако продължи да ходи. Има още едно момиче, което може да изглежда като хубаво момиче, но в нея има тъмна и странна личност, която я кара да обижда много хора много лесно.

“Sansha Sanyou” (Три листа, три цвята) е парче от живота “сладки момичета правят сладки неща”. С други думи, не знаех нищо за това аниме и го гледах без никакви очаквания. Нямаше нищо, което да ме изненада чак толкова много и накрая се насладих на това аниме. Ако сте голям фен на “slice of life” типа и харесвате да гледате, как “сладки момичета правят сладки неща”, то тогава това аниме е определено за вас.