Sengoku Otome: Momoiro Paradox

Sengoku Otome: Momoiro Paradox

06/04/2019 Off By boris

Йошино Скрий е средностатистическо момиче, което винаги изглежда, че намира проблеми, където и да отиде. Един ден Йошино посещава местна светиня, за да се помоли, за да премине предстоящото си изпитание. Въпреки това Йошино вижда синя светлина, идваща от вътрешността на Светилището и се вглежда вътре, за да намери мистериозен човек, изпълняващ магическо заклинание. В случай на лош късмет Йошино се отбива на малка камбана и се блъска в светилището, като подтиква непознатия да я хване. След завземането на Йошино, магическото заклинание се спира извън контрол и изпраща Йошино обратно след време в ерата на Сенгоку.

Тогава Йошино се натъква на Акечи Мицухиде и Ода Нобунага. Но за разлика от това, което наистина се е случило през епохата, Хидейошино осъзнава, че всички хора по света са жени. След това решава да помогне на Ода Нобунага да намери Пурпурната броня, за която се казва, че позволява на човекът, който носи бронята, да завладее цяла Япония.

Изкуството и визуалните изображения са приятни за анимето на “TMS” студио. Те може да не са страхотни, но има хубави моменти на природата и това ми се отразява добре. Дизайнът на героите е наистина готин, особено когато те са женски вариации на историческите фигури от периода “Sengoku”. Женската версия на “Nobunaga Oda” много прилича на “Oda”, който виждаме в “Sengoku basara и Onimusha”, но останалите герои изглеждат много по-млади от техните мъжки колеги.

В обобщение, “Sengoku Otome” е прилично, забавно поемане аниме в периода на “Sengoku” чрез превръщане на мъже-центричната история в женско срезово аниме. сериозен съм. По същество е това. Наистина искам да го шапка и да го нарека лайна, но се оказва приятно изживяване. нещо е смешно, а героите са харесващи. Но ще останете разочаровани, ако търсите история на “Onimusha / Sengoku Basara-esque” .Това е добро „изключете мозъка си“ аниме и това е голямо удоволствие за виновни в крайна сметка.