Sousei no Onmyouji

Sousei no Onmyouji

14/10/2018 Off By toni

Ако имах един долар за всеки път, когато някой каза “Искам да стана по-силен” по време на анимето, щях да съм богат!

Магано, паралелно царство, изпълнено с чудовища, известни като “Кегаре”, е място, където екзорцистите се справят с всички примеси. Бенио Адашино е изключителен екзорсист, който е признат за силата си и е призован в Токио от Съюза на екзорсистите. По пътя тя се спуска в ръцете на Рокуро Енмаду, млад екзорсист с тревожно минало.

Но примесите на Магано не почиват. Когато тези двама екзорсисти свидетелстват за няколко деца, откраднати от Кегере, Бенио се втурва, за да ги спаси, прекарвайки Рокуро заедно с нея в Магано. Зает в борба, тя е на ръба на победата си, Бенио е спасена от Рокуро, разкривайки себе си способна да бъде съперник в таланта.

Суши не Онууджи разказва историята на двама талантливи екзорсисти, които са предназначени да станат “екзорсистите от” Twin Star “и пророкуваните родители на Мико – прераждането на Абе не Сеймей – който ще очисти света от всички примеси.

Обичах любезното участие на главните герои, Бенио и Рокуро. Те растат и стават зрели по време на серията, подкрепят и мотивират помежду си, за да постигнат своята цел.

Парцелът се разгръща бавно и лично аз се отегчавам. Това е доста досадно и монотонно, когато гледаме на героите “да стават по-силни”, докато все повече противници се появяват. Ненужни сцени и герои.
Комедията беше смешна. Може би това беше един от най-добрите аспекти на серията.

Стилът и качеството на изкуството се променят по време на серията. Дизайнът на героите е бил наистина беден в някои епизоди, лицата им изглеждали, че са били нарисувани от дете. Въпреки това, други сцени са детайлно проектирани с красиви цветове.

Музиката привлече вниманието ми! Първата # 3 песен е любимата ми
Музиката на фона беше подходяща за атмосферата, много добра работа!