Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy

23/11/2018 Off By boris

Трилогията включва първите три и най-добрите заглавия в поредицата: „Spyro the Dragon”, „Ripto’s Rage“ и „Year of the Dragon”. Неговите приключения са прости, но прекрасно анимирани. Първата игра го кара да пътува през петте драконови царства, освобождавайки по-големите си, по-лоши братя от Гнасти Гнорк. Второто е, че Спиро се опитва да си вземе почивка след предишното му приключение, но се превръща в завладяващо в царство, нахлуването от зловещия рицар Рипто. В третата е изправен пред злият магьосник, който е откраднал над 100 яйца на дракон с помощта на заека си чирак, Бианка.

Ако превъзмогнете графичния ремонт, това са много игри, които са пуснати за първи път на „PS1“. Фактът, че се представят толкова добре механично срещу по-новите игри, е най-приятната изненада на пакета. Движението и атаките са неща с един бутон и простотата работи в полза на колекцията. Ако има нещо за научаваме, е това да се намери фактът, че е твърде лесно да се използва нападателната атака на „Spyro“ прекалено безразсъдно, като например да го изпратиш да лети от скали или да пропусне врага.

 

Съществуват уникални предизвикателства в рамките на всеки етап, които обикновено се извършват със супер-задвижвани версии на настоящите способности или последователности на „Spyro“. Третата игра носи нови герои в играта, всички със свои собствени специфични движения и бонус етапи, като ви дава много добра причина да се движите около събиране на лъскави неща, за да отключите всичко. Линейното повторение на първата игра никога не отзвуча отново главата ми през останалаите части от колекцията.

„Reignited Trilogy“ е най-добрият вид колекция, която не само носи любимата ви серия в съответствие с настоящите визуални стандарти, но също така доказва колко добре са създадени оригиналните заглавия. Предоставените оригинали са направени от малко студио, наречено “Insomniac”, и не е изненадващо, че екипът е добър пример за жанра. Но разработчикът на “Reignited Trilogy”, “Toys for Bob”, заслужава големи похвали, за това че са успели да донесат визията на „Insomniac“ по начина, по който можехме да сънуваме само през 1998 г.