Stand by Me Doraemon

Stand by Me Doraemon

16/10/2018 Off By toni

Как мога да не дам отличен резултат за този шедьовър? Вече чух от много хора, че ще бъде наистина тъжно и това и онова, но никога не съм знаел, че това наистина е тъжно. Така че вземете тъканта си, преди да гледате. Поне една кутия.

Историята започва от първата им среща (предполагам първата глава?), Така че всеки да може да го гледа, дори ако никога не са гледали Doraemon преди.
Отначало и двамата просто искаха да завършат собствената си цел, но тогава е много сладко как връзката им расте, докато прекарват времето си заедно. Историята е доста ясна, подобна на Аниме, където Нобита е такъв провал в живота и Дораемон идва да спаси с магическия си джоб. Основната разлика е, че филмът дава повече внимание на борбата на Нобита в любовния му живот.
Нещо, което ме бубува, е, че чувствам, че Дораемон е толкова зле (това е много субективно, но хората, които вече гледат добротата на Дориемън към Аниме, може да се чувстват и в този смисъл). Дориймон смята, че Нобита е безнадеждна и изглежда го мрази, но после се промени (доста изведнъж). Мисля, че филмът е прекалено кратък, за да покаже всички трудности, които са ви били, но все пак успяха да го прегърнат перфектно.

Дълбок. Как те развиват всеки герой е невероятно, особено Nobita. От неуспешно мързеливо дете, превръщайки се в смел и отговорен млад възрастен. За Дориймон все още мисля, че се нуждаят от повече сцена, за да покажат как са се променили чувствата му към Нобита.

Като цяло, този филм е невероятно! Обичам го ~ Понякога дори не виждам какво се случва, защото очите ми са наводнени със сълзи. Това може да е последният епизод на Doraemon, но другите OVAs все още идват, така че не трябва да се чувствате самотни!