Tada-kun wa Koi wo Shinai

Tada-kun wa Koi wo Shinai

09/09/2019 Off By boris

Любовта никога не е била грижа за Мицуйоши Тада и тъй като амбициозният фотограф влиза във втората си година в гимназията, това наистина не може да бъде по-далеч от мислите му. Нещата обаче може да се променят, след като срещне ярката и безгрижна чужденка на име Тереза ​​Вагнер, докато той прави снимки на едно вишнево цъфтящо дърво. Въпреки това, след като тя го моли да я снима, двамата скоро се разделят … само за да се срещнат отново, още два пъти в същия ден! Намирайки Тереза ​​точно когато е попаднала в внезапен порой, Тада я кани в кафенето на семейството му да се изсуши. Там тя обяснява, че се е разделила с придружителката си, червенокоса жена на име Александра ‘Алек’ Магрит. Когато Алек отново се събира с Тереза, те се сбогуват, очаквайки да разберат пътища за добро – но двамата неочаквано се появяват, като ученицичко по размен в класа му на следващия ден.

Тереза ​​и Алек бързо свикват с живота си в гимназията в Коинохоши и решават да се присъединят към Тада във фотографския клуб, заедно с приятеля си нарцисист Каору Иджуин, обсебеният от идолите Хаиме Сугимото, сериозния представител на класа Хинако Хасегава и подобния на домашен любимец Кентару Ямашита. С тези две особени допълнения, към неговата също толкова ексцентрична група приятели, втората година в гимназията на Тада е на път да стане още по-оживена и може да се наложи да започне да преосмисля подхода си към любовта.

Анимацията беше прилична. Дизайните на персонажите не изглеждат особено запомнящи се, но въпреки това те са поне приятни за гледане. Същото може да се каже и за фона и самата настройка. Всичко е добро, просто забравимо. Може би биха могли да си поиграят с цветовата палитра малко повече. Озвучението беше добро. Мисля, че гласовите актьори, по-специално, свършиха наистина добра работа и особено Иджуин, беше просто сериозно смешен. “OST” имаше няколко хубави парчета, въпреки че за пореден път не се показа като особено интересни.