Етикет: 5-toubun no Hanayome

17/09/2019 Off

5-toubun no Hanayome

By boris

Фуутару Уесуги е отличен гимназиален ученик, но води иначе труден живот. Неговата непоколебима индивидуалност и покровителствената му природа са го…