5-toubun no Hanayome

5-toubun no Hanayome

17/09/2019 Off By boris

Фуутару Уесуги е отличен гимназиален ученик, но води иначе труден живот. Неговата непоколебима индивидуалност и покровителствената му природа са го оставили без приятели, а баща му е с голям дълг, принуждавайки семейството си в бедност. Един ден по време на обедната си почивка Уесуги спори с една ученичка по трансфер, която е заявила че той и е взел „мястото“, което води до това и двамата да не се харесват един друг. Същият ден му се предоставя златна възможност да изчисти дълга на семейството си: да преподава части уроци на дъщеря на богато семейство, с заплата пет пъти по-висока от пазарната цена. Той приема предложението, но с ужас открива, че клиентът Ицуки Накано е момичето, с което се е сблъскал по-рано!

След като безуспешно се опитва да се върне на добрата страна на Ицуки, Уесуги открива, че проблемите му не свършват дотук: Ицуки всъщност е петзначка, така че в допълнение към нея, той трябва да преподава и сестрите й – Мику, Йоцуба, Нино и Ичика —Които, са пред много реалната заплаха да се провалят в училище, не искат нищо общо с преподавател като него. Въпреки това, поминъкът на семейството му е на линия, така че Уесуги настоява, непреклонен в решителността си да отърве сестрите от несклонността им да учат и успешно да ги доведе до завършване.

Още един харем сюжет, подобен като основния във всички истории на харем. Бих искал да кажа така но, не сте виждали нещо като „Gotoubun no Hanayome“. Поредицата има цялостна хармония, където тази пищно проектирана комедия, която понякога се превръща в леко несподелена романтика, включваща неразумен човек и пет невежи сестри, които мразят да учат.

Сюжетът е лесен за следване. Едно момче, Фуутару Уесуги, умен но беден и самотен, получава работа като преподавател на група момичета, които са близо до провал в училище. Тази група момичета Ичика, Нино, Мику, Йоцуба, Ицуки, имат за цел да се провалят на този свят, мразят да учат и още повече не харесват преподавателя си. След известно време тези момичета започват да проявяват обич към своя учител и обкръжението им започва да се променя.