Етикет: Silver Diamond

Silver Diamond
30/07/2019 Off

Silver Diamond

By boris

Сава Ракан е нормален гимназист, живеещ спокоен живот сам, грижейки се за множеството си буйни растения. Този мир е нарушен,…