Valkyrie Drive: Mermaid

Valkyrie Drive: Mermaid

26/02/2019 Off By boris

Наивната 16-годишна Мамори Токоном е свикнала с дразнителите в училище, че има злополучно фамилно име, което също може да се чете като “девица”. Въпреки това, младата Мамори скоро ще трябва да свикне да бъде дразнена по други начини …

Отвлечена по време на фитнес тренировка, Мамори се събужда, за да се окаже, че е заседнала и е атакувана на екзотичния остров “Русалка”. За щастие, загадъчната й колежка Мирей Шикишима знае точно как да поеме водещата роля – чрез страстна целувка. Мирай отприщва трансформационните способности на Мамори, превръщайки невинната “девица” в готово за битка магическо момиче чрез силата на възбудането.

Дуото ще трябва да включи тази сила, тъй като островът на “Русалка” е пълен с потенциални приятели и врагове: Шарлот, садистичният “Освободител” на външния харем, лакомия и хитър Мейфон, тайнствената, но харизматична Акира Хиираги и еротичното байкерско дуо Лейди Лейди. Мощната и интимна прегръдка на Мамори и Мирей е единственият начин за двете да осигурят оцеляването си на този скандален остров.

Честно казано, бих дал на това аниме позитивни отзиви в полза на удоволствието. Но въпреки това на моменти анимето е малко прекалено, дори за такова от стила “ecchi” и “harem”. И все пак, това аниме ме забавлява до последния епизод, има хубави герои, прилична история с добро темпо. Това не е аниме за някое хлапе със слабо сърце, тъй като има някой интензивни сцени, което също не е добре за някой добър човек, който не харесва нищо неприлично и ирационално. Но, ако мислите, че харесвате този вид анимета, ще разберете, че това аниме не е лошо … и може би искате да проверите вратата на стаята си, за да се уверите, че е правилно заключена, преди да започнете да гледате.