W: Two Worlds – корейска драма ревю

W: Two Worlds – корейска драма ревю

07/01/2019 Off By toni

Фенове ли сте на анимациите и комиксите? Ако да, но все пак си падате и по корейските драми, то днес ще Ви представя една доста колоритна драма. Името й е W: Two Worlds. Както може да се досетите от заглавието, действието се развива в 2 паралелни свята. W е наименованието на известен webtoon, който с годините се превръща в бестселър в Южна Корея. Скоро обаче, тази напълно измислена вселена ще се превърне в жива реалност създаваща два паралелни свята.

Сюжет на W: Авторът на комикса ни разказва за главният герой Kang Chule (изигран от Lee Jong-suk ). Младеж, който печели Олимпийски медал по стрелба, на изключително млада възраст. Скоро след голямото си постижение, незнайна фигура се промъква и убива семейството му. За голямо нещастие, момчето е първият заварен на местопрестъплението, което му коства обвинение за смъртта на родителите си. След няколко години затвор, момчето е пуснато на свобода, но неговата млада душа копнее да разбере кой е отговорникът за всичко това. След дълга работа, Kang Chule създава голямата компания за разследване на престъпления, която го превръща във влиятелна фигура и мултимилионер.

Извън комикса: Един от стотиците фенове на W е самата дъщеря на художника Oh Yeon-joo (изиграна от Han Hyo-joo). Тя е и първата, която счупи бариерата между двата свята. Ското момичето успява да се вмъкне в самият уебтун и да предизвика поредица от усукани събития, над които самият автор няма контрол. Плотът става още по-задълбочен, когато главният герой на W, успява да се измъкне от рисувания свят и да се среща лице в лице със своят създател.

Ако си падате по разгадаването на интересни случай, малко екшън, примесен със една доста драматична любовна история, то тази драма е точно за Вас.

Автор: Елм