Wakaba*Girl

Wakaba*Girl

08/03/2019 Off By boris

Уакаба Кохаши, защитено богато момиче, мечтае да се превърне в модерено и приятно момиче, още познато като “gal” , защото тя се възхищава на тяхната открита и безгрижна природа. С тази цел Уакаба започва учебната година с надеждата да направи дебюта си в гимназията като “gal”. В първия ден на занятията си, тя среща чистата Моеко Токита, сериозната Нао Машиба и ексцентричната Мао Курокава, и четирите бързо стават приятелки, докато научават и имитират начина на живот на така наречените “gal” момичета.

“Wakaba*Girl” следва приключенията на тези четири приятелки, докато те преживяват събития като училищни фестивали, пътувания до аквапарк и тестове по физколтура. По пътя, Уакаба открива какво е да живееш като редовен ученик, докато Нао, Моеко и Мао се оглеждат в живота на богато семейство. Никога няма тъп момент в живота им, четирите момичета се грижат да живеят всеки ден в пълна степен.

Историята ни разказва за Уакаба, която е богато момиче, което се опитва да научи общите неща, които се правят от обикновените хора, тя искаше да бъде “gal” и нейните приятели й помагат да постигне това. Беше сладко да ги виждим, как ходят да ядат на сладолед , излизат на разходки и много други, което наистина отвежда Уакаба на следващото ниво. Културния фестивал също беше забавен. Като цяло, ми хареса да гледам на историята, тъй като няма нищо като сюжетната линия, освен да се опитват да станат “gal”, но се радвам, че историята не е твърде сложна и забъркана, тъй като това е едно просто “slice of life” аниме.

Като цяло, му хареса да гледам “Wakaba*Girl” за тихите часове в съботния ден, това аниме ме накара да се отпусна и да релаксирам, докато наблюдавах, как сладки момичета правят сладки работи. Но това аниме не е за всички а повече за хората, които са фенове на този тип “slice of life” анимета.