What’s Wrong With secretary Kim

What’s Wrong With secretary Kim

13/02/2019 Off By toni

На вашето внимание е една прясна, прясна драма, излезнала в средата на 2018 година. Макар повечето хора да са скептични към новите корейски творения, What’s Wrong With Secretary Kim се превърна в любимата драма на българите за този сезон. Като човек, който не си пада по “ежедневни” тип драми, нямах особени очаквания, но въпреки това тази драма влезна в моите топ 5.
Действието се развива в един пълен с разкош и пари свят, светът на нарцистичния президент на голяма корпорация, Лий Йънг-джоун и неговата секретарка Ким Ми Соу.

Самата Ким Ми Соу (Парк Мин Йънг), е усърдна жена в края на 20-те си години. Тя се слави с изключително добрата си работа като секретар на Лий Йънг-джоу и може би, единствената способна да издържи на този пост. Ми Соу започва работи веднага след гимназията, за да помогне с дълговете на баща си (музикант с нестабилна кариера) и желанието на по-голямата си сестра да стане студент. В продължение на девет години тя работи за президента на корпорацията, където е подложена на стотици изпитания и превърната в секретар мечта. Ми Соу обаче, завладява финансовите си борби и решава да се откаже от работата си.

Шефът й, не може да разбере защо би искала да подаде оставка. Защо дори би помислила, когато работи за такъв съвършен човек (или такъв твърди, че е той)? Красив, физически годен, компетентен и мръсно богат, дори сертифициран гений, който знае няколко езика. Разбира се, Йънг-джоу е строг и не дава на служителите си втори шанс, но смята, че винаги е бил добър шеф на Mi So, затова призовава секретарката си да остане и прави всякакви грандиозни опити да я задържи. След време обаче той осъзнава, че отношенията им не са единствено на професионално ниво.

Автор: Елм

Интересен факт: Всъщност драмата е базирана на известен webtoon в Корея, който набира силна популярност последните години и носи идентично заглавие като сериите.