Yowamushi Pedal: New Generation

Yowamushi Pedal: New Generation

05/11/2018 Off By boris

След като с комбинираната мощ на отбора, състезателният клуб на „Sohoku High“ победиха многократните шампиони „Hakone Academy“ в националната надпревара в „Interhigh“ и постигнаха впечатляваща победа сега, когато горещото лято приключи, започва третата година в гимназията. Кинжоу, Макишима и Тадокоро се оттеглиха от отбора, участници от първата година в гимазията в „Interhigh“ Онода Сакамичи, Имаизуме Шунске и Наруко Соукичи, заедно с новия си капитан от втората година Теншима Джунта и заместник-капитан Аоааги Хаджиме започват да се подготвят като “нов отбор” за второто поредно първенство в следващия „Interhigh“. За да възвърнат своя трон, техните съперници “Хаконе академи” също включиха нови членове и започнаха обучение като нов екип. “Kyoto Fushimi High“ се води от чудовищния състезател Мидосужи Акира. Върховните училища на нацията усъвършенстват уменията си, за да достигнат върха на „Interhigh“.

Сезонът дава малко по-странно чувство от предишния. Обаче се оказва, че то не е лошо. Все пак същата атмосфера си остава. И все пак има Ондода, който е способен да прави чудеса със своята сила на волята. И все пак има Сохоку, които се подкрепят един друг. И все пак, Хаконе е неудържим. Така че, имате същината на анимето и в този сезон. Ако ви харесаха предишните сезони, към 85% от вас, ще харесат и този сезон. Хората които може би няма да го харесат, ще бъде защото, да бъдем честни, започва да става малко повторяне. Във всеки случай аниме има всичко, за да ме накара да го гледам и да чакам за още продължения.

„Yowamushi Pedal: New Generation“ е като малко като потупване по гърба, което ви кара да мислите за вашите цели в живота. За това, което трябва да направите, за да постигнете нещо в живота. Може би това е само моят случай. Гледането на това аниме ме вдъхновява и да кара се боря с волята, която някой от героите му имат.