Yuragi-sou no Yuuna-san

Yuragi-sou no Yuuna-san

16/03/2019 Off By boris

Фуюзора Когараши има способността да вижда свръхестествено, и е притежаван от призраци, тъй като той е дете. Това е причинило много проблеми в живота му, но сега се е научил да се бори срещу злите духове! За съжаление, сега той също е много беден, бездомник и се надява на по-щастлив, по-нормален, гимназиален живот. В търсенето на жилище той се запозна с един много евтин пансион, наречен „Юраги манор“, който преди е бил популярен хан за горещи извори. Толкова е евтино, защото къщата е преследвана от духа на ученик в гимназията, чийто труп е намерен там.

Когараши не смята, че това ще бъде проблем за него, а останалите наематели на къщата изглеждат секси жени. Въпреки че се отпуска в горещите извори, той открива, че има проблем с плана му за прогонване на призраци; Призракът на Юраги Манор е 16-годишно момиче на име Юна, което живее в стаята си. Когараши няма никакво желание да нарани някое призрачно момиче и вместо това се съгласява да й помогне да разбере недовършената работа.

По този начин тя може да премине към задгробния живот, преди да превърне злото и да попадне в ада. Веднъж щом стане ясно, че е добре с Юна, другите наематели разкриват собствените си свръхестествени тайни – животът му в имението Юраги ще бъде далеч от обикновеното!

Това е наистина добро четиво и аз го препоръчвам на всеки, който харесва харема, романтиката, комедията и “ecchi” манга, тя има добро развитие на характера в по-голямата си част добра сума от комедия и романтика на “ecchi” се случва във всички глави, но не мразя Това: 3 героите са наистина трудно се мразят. Има или някои недостатъци, както заявих преди единствената голяма грешка, е липсата на позиция главен герой да се използва сериозно и ако оцените това като манга тип “Shounen”, тя трябва да получи по слаби отзиви, но освен тази голяма грешка чувствам, че е перфектно четиво на мен.