Koufuku Graffiti

Koufuku Graffiti

15/03/2019 Off By boris

Пътят да станеш добра съпруга започва с това, да си добра готвачка – поне така покойната баба на Риу Мачико я беше накарала да вярва. За ученичката от средното училище уменията за готвене на Риу са несравними, но напоследък, въпреки че храната на Риу изглежда апетитна и ухае, вкусът не е добър. Точно когато ужасената ученичка по изкуство се съгласява с възможността тя да продължи да живее сама до края на живота си, леля й казва, че Кирин Морино – вторава братовчедка на Риу – ще започне да живее с нея всеки уикенд, тъй като по-младото момиче се е присъединила в частно неделно училище Токио и има за цел да посещава същото училище като Риу.

Изненадващо, при пристигането на братовчедка си, Риу открива, че нейното готвене значително се е подобрило – очевидно не е нейната доблест в кухнята, а споделянето на опита си с най-близките до нея, което изглежда, че кара уменията и да блестят.

“Koufuku Graffiti” е едно от онези анимета със сладки момичета, които правят сладки неща под жанра “moe”, едно от онези освежаващи анимета, където можете да се отпуснете и да се насладите. “Koufuku Graffiti” е аниме от “slice of life” жанра за храна, нищо твърде необичайно в него, но или наистина ще се му радвате или ще ви е скучно да го гледате. Само гледайте първия епизод каквото и да изпитате, така ще се чуствате през останалата част от анимето. Качеството на сюжета и храната са прекрасни и начинът, по който триото е свързано, е много сърцераздирателно и мисля че това наистина издига анимето и го завършва.

Това аниме е доста приятно за гледане, когато нямате нищо друго, за правене, да се смеете и усмихвате. Това аниме също ви пради изключително гладни поради факта, че храната изглежда твърде вкусна. Всичко изглежда вкусно и изразите на символите го правят още по-добро.