Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita.

Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita.

24/06/2019 Off By boris

Мечтаейки да стане герой и да победи краля на демоните, Раул Чейзър влиза в “Програмата за обучение на герои” в преследване на амбицията си. Въпреки това, когато Демонският крал е победен и мирът е върнат на света, програмата за обучение на герой е спряна за неопределено време, което прави невъзможно за всеки да стане герой. Две години по-късно Раул неохотно работи в малък магазин за електроника, наречен “Magic Shop Leon”. Въпреки, че бившият герой в обучение е измъчван от обикновената работа в търговията на дребно, всичко се променя с пристигането на нов колега. Първоначално изглежда, че е просто момче с добър външен вид, “той” се оказва женски демон по име Фино Блудстоун. И тя не е просто някакъв стар демон – новият колега на Раул е всъщност дъщерята на покойния крал на демоните! Предавайки отговорността за обучението на този ексцентричен нов служител, Раул скоро открива, че животът му става по-оживен, отколкото преди.

Едно нещо, което това аниме прави много добре, е изпълнението на предпоставката, която си поставя. Всеки епизод за героите (най-вече Фино) показва нещо за работата или живота му извън сферата на демоните като цяло. В същото време … то се отразява като ситуация в реалния живот. Дори всичко това беше свързано с големия универсален магазин, който сасипваше малките местни магазини, като буквално работи с малки демони и ги тормози до смърт. Искам да кажа, че наистина харесвам света, който са построили в анимето. Мислех, че използването на нормални домакински уреди и използването им като магия в този фантастичен свят беше страхотна идея.

Ако имах оплакване е, че шоуто е твърде праволинейно и е клише. То постига всичко, което си поставя в началото, което го прави много добро, има симпатични герои, които се развиват из цялата серия и не се поддава на звук или анимация.