Barajou no Kiss

Barajou no Kiss

23/06/2019 Off By boris

Повечето момичета са луди по бижутата, но не и Анис Ямамото. Не и откакто баща й и дава едно розово дръвче като дете, твърдейки, че това е защитен амулет, който да я предпази от вреда, но ако някога го свали (по-лесно е да се каже, отколкото да се направи!), тя би била засегната от някакво „наказание“ – не като това, което има значение за нея, тъй като вниманието, което привлича около училището, както от преподаватели, така и от ученици не е нещо, на което тя много харесва. Но след като определен инцидент накара чокера да изчезне, тя осъзнава, че това наказание, за което баща й говори, може би е било малко повече, отколкото тя е очаквала!

Прочетох тази манга преди много отдавна, повече от 3 години. Започнал като един от мангата в моя списък за свободно време за четене, той се класира в списъка ми на върха бързо. Казано просто, жанрите са фентъзи и романтична комедия. Главната героиня с 4 герои трябва да се бори с враговете си и сложната борба, с която трябва да се сблъскат, е за организатора на целия хаос, той е бащата на главната героиня.

Историята върви толкова гладко, но с разкъсване, разкъсва сърцето ти и заради романтичните сцени и кървавата баня. Това, което усилва впечатлението ми от тази манга, е как движенията и всеки един от героите участва в запълването на историята. На повърхността изглежда, че любезните животни ще оцветят вашия ден, но за да го разберат по-дълбоко, трябва да понесете тъмната страна, която покрива цялата история и да бутате всеки символ до своя край. Тя е толкова тъмна и завладяваща!

В крайна сметка смело казвам, че успявам да направя този пост! Не само снимка пост, но също така съдържа преглед за тази манга. Затова професионалистите са: Тъмна сюжетна линия с романтична история.