Играта „Хитман 2″ – Изкуството да убиваш част 2-ра

Играта „Хитман 2″ – Изкуството да убиваш част 2-ра

11/11/2018 Off By boris

„Хитман 2“ продължава да използва процеса на прогрес и грешка в кампанията си. Нивата са дълги, но автозавесите са щедри и се насърчава ръчното спестяване, което ви дава свободата да експериментирате с различни начини за решаване на проблема. И колкото по-близо можете да нагласите системите по правилния начин, например се опитвате да стесните внимателно миналото на охраната от различни посоки или да използвате пари, за да отклоните вниманието на някого, колкото по-вълнуващо е, толкова по-интересно изглежда.Интерсетиалната кинематика на „Хитман 2“ е толкова мрачна и драматична като британска драма за шпиониране и е трудно да не се оставяте да се впуснете в клиничната всеобхватна конспирация. Но на терена, серийното “дръж си езика зад зъбите” щастливо остава с нелепи костюми, невероятно оръжие и актьорското самочувствие на агент 47, което съвършено съпровожда всяка пронизваща импровизация. И двете съществуват ясно, всъщност не се комплиментират или не се отнасят едина към друга, но са все още остават приятни сами по себе си.

„Хитман 2“ също има няколко значими режима за игра извън кампанията си, включително „Sniper Assassin“, който адаптира дизайна, който се вижда в играта “Sniper” на „Hitman“, вие сте снайперист и изпълнявате задачи, като елиминирате серия от цели от една гледна точка, използвайки само сферична пушка. Това е ясен, но приятен режим на ниски залози, който позволява изненадващо количество творческа свобода и може да се играе онлайн с други играчи.

Добавянето на други незначителни механични промени, като конусовидни оръжия, сигнал за внезапна активност на картина в картина и видими огледални камери за сигурност, помагат за подобряването на „Хитман 2“ цялостно като плътна и достъпна игра за стелт убийства. Но новите местоположения са истинските звезди, внушителните и изобретателни пространства тип пясъчни кутии, узрели за откъсване с вълнуващи експерименти. „Хитман“ се опитва да види дали даден план ще работи, когато го опитате за първи път. Става въпрос за усещане за напрежение, когато бързо се отдалечавате от лоша ситуация, надявайки се да загубите подозрителните стражи в тълпата.