Интересните места на остров Джеджу

Интересните места на остров Джеджу

29/10/2018 Off By ivo

Южнокорейският курортен остров Джеджу предлага по нещо за всеки.

Това са някои от най-красивите и уникални дестинации, които си заслужава да бъдат посетени на остров Джеджу.

Джеджу Ловленд

Там могат да бъдат видени еротични скулптори, така че го имайте предвид, когато планирате с кого да го посетите. В тематичния любовен парк се намират над 140 статуи и произведения на изкуството, създадени от различни артисти и вдъхновени от човешката сексуалност. Спрете се там и се насладете на скулпторите в секси, но и някак забавни, пози.

Хелоу Китти Айлънд

Ако розовото е вашият цвят или този на вашите спътници, това е мястото, което определено трябва да бъде в списъка ви за посещения. То е специален музей, посветен на култовото сладко котенце Китти. От розова спалня и розови галерии, до розово кафене – Хелоу Китти Айлънд предлага разнообразие от атракции, които са идеални за Инстаграм снимки. Също така, не забравяйте да прегледате огромната колекция от стоки, включващи играчки, колекционерски артикули, аксесоари и много други в магазина за подаръци.

К-поп Музей

Посещението на този музей е задължително ако сте фен на К-поп музиката. Там с помощта на най-модерната технология също можете да видите и любимите си звезди чрез интерактивно виртуално изживяване.

Лабиринта

Ако търсите забавление, но не искате то да бъде прекалено физически натоварващо, опитайте разходка из лабиринта на острова. Докато намерите своя изход, можете да се насладите на полезните за вас фитонциди (етерични масла, способни да убиват микробите и стимулиращи имунната система), които се излъчват там.

Еколенд

Едно от най-добрите места за разходка сред зашеметяващата природна красота на Джеджу е именно в тематичния парк Еколенд, където можете да разгледате парка, возейки се на специален влак, който е проектиран по модела на парадния влак Балдуин от 1800-та година.