Новите гейминг монитори LG UltraGear предлагат свръхвисока скорост на опресняване

Новите гейминг монитори LG UltraGear предлагат свръхвисока скорост на опресняване

25/06/2021 Off By trancer4o

Най-новите LG UltraGear монитори са сигурният път към победата във всеки геймплей. Те променят правилата на играта, като предлагат спиращи дъха преживявания и пълно потапяне в действието с технологията Nano IPS 1ms. Свръхвисоката скорост на опресняване от 144 Hz дава възможност да се види по-бързо следващият кадър и да се увеличи плавността на изображенията. По този начин геймърите са по-конкурентоспособни, могат да реагират по-бързо на действията на противниците и да се прицелват още по-лесно.

Гейминг мониторът LG UltraGear 27GN850-B е тестван от NVIDIA и официално е потвърден за съвместим с G-SYNC®, като премахва трептенето и накъсването за по-гладка и по-бърза игра. А благодарение на технологията FreeSync™ Premium, геймърите могат да се насладят на безупречно плавно движение с голяма разделителна способност и висока динамика, която практически елиминира накъсването и трептенето на екрана.

Мониторите поддържат и широк цветови спектър – 98% от цветовата гама DCI-P3, като предават цветовете с висока прецизност, за да бъдат възпроизведени с HDR10. Така потапянето в реалистична визуална среда е гарантирано. Независимо от това от коя страна на бойното поле се намирате, ще изпитвате чувството, че сте в центъра на действието. А чрез функцията Black Stabilizer ще може бързо да избягате от ситуации със затруднена видимост.

LG ще се включи в събитието AnimeS World Stars, което ще се проведе на 3 и 4 юли в хотел „Маринела“ в София, а един от участниците в турнирите ще има възможността да спечели гейминг монитора LG UltraGear 27GN850-B.