AnimeS World Stars 2021

AnimeS World Stars 2021

12/11/2019 Off By trancer4o

Вече 15 години се грижим за развитието на азиатската култура в страната ни. Това са дълги и увлекателни години в занимаване с различни културни събития. Те са насочени към намирането на нови таланти, подпомагане на тяхното развитие, даването на шанс нови хора да получават сценичен опит, както и осигуряването на професионален елемент.

AnimeS.bg е първата организация в България и все още единствената, която предоставя световни косплей квалификации по събитията си. AnimeS Expo е най-значимото събитие за състезателния косплей в страната. За поредна година изпращаме няколко отбора да представят държавата на различни състезания по света! Там всеки показва най-доброто от себе си пред косплей елита. Има шанс да осъществи мечтите си и да стане звезда! Затова решихме да предприемем още една голяма крачка. AnimeS Expo еволюира и се превръща в AnimeS World StarsAWS 🙂 Скоро ще обявим още много хубави новини, като някои от тях са добавянето на ОЩЕ квалификации и страхотни награди.

AnimeS World Stars е място не само за победили от България. За поредна година ни гостуват множество косплей звезди, които ще журират и избират най-добрите косплеъри в страната.

AnimeS World Stars 2021 не е само косплей. Помислили сме както за най-големите фенове на к-попа, така и за тези, които обичат и уличните танци. Геймърите ще имат свой собствен свят създаден специално за събитието, а също така ви очакват и много други интересни зони, които тепърва предстоят да бъдат обявени. Всичко това се провежда на най-подходящото място за 15 годишния ни юбилей, а именно хотел Маринела или още по-известен като „Японския хотел“.

Повече информация за събитието може да научите във фейсбук страницата ни AnimeS.bg или направо в самото събитие – AnimeS World Stars 2020