Приключението Monster Hunter: World / Част 2-ра

Приключението Monster Hunter: World / Част 2-ра

19/11/2018 Off By boris

Придвижването в необятността на тези райони без разузнавачи би било невероятно досадно. След като откриете няколко следи от пътя на чудовище в зоната, вашите скаути автоматично ще го проследят до текущото му местоположение. Съберете достатъчно индикатори с течение на времето и скоро инсектоидните ви помощници ще могат да предскажат къде е разположено определено чудовище въз основа на минали движения. Това е много полезно за разследващи мисии с тесни времеви рамки на по-високи рангове и се придържа към канонизираната ви характеристика: опитен ловец, който разбира плячката си. Освен, може би, когато жертвата се сблъска с части от две истории и не може да бъде нападната с оръжие, което имате под ръка. За щастие тези случаи са малко.

Част от способността да се възползвате от слабостите на чудовището е интелигентното използване на всички инструменти във вашия ловен арсенал, като най-важното е вашето оръжие за избор. Ловните изкуствата от „Monster Hunter Generations“ са премахнати и фокусът на играта е единствено върху способността ви да хвърляте нелепо количество щети, използвайки комбото на съответното ви оръжие. Леките оръжия са все още най-мобилните, докато техническите оръжия все още са най-трудните за разбиране и овладяване, но има достатъчно възможности за натрупване на опит с всяко острие, лък или копие, в което сте решили да вложите време. Оръжейните надстройки на талантите могат да се видят с един поглед и възможността да се направи списък с желания за части за следващото ви надстройване прави процеса по-удобен и ви помага да решите, върху кои експедиции да се съсредоточите.

Лъкопушките по-специално са получили най-забележителната промяна. Изглежда, че е имало усилие да се имитира вид на игра, която ще има играч в трето лице, и това е най-очевидно, когато се стреля от бедрата със лек лък. Това не променя непременно необходимата стратегия, все пак ще трябва да използвате ефективно екологичните опасности, капани, бомби и тор, за да преследвате вашата кариера.

Понастоящем има повече начини да се сдобиете с чудовища, които правят бойните срещи по-достъпни. Елементарните ефекти са великолепни още веднъж, като оръжията се радват на нови съществени преимущества, които са се развили заедно с враговете, от които ги изкопавате.