Gamble Fish

Gamble Fish

01/05/2019 Off By boris

Историята е поставена в Шишиду, училище, в което присъстват богати и елитни хора. Том Ширасаги, комарджия, е тайнствен нов студент по трансфер, който е дошъл от държавно училище (вместо престижен частен) и е изправен пред елитарната среда. Там той заявява предизвикателство към всеки ученик и твърди, че ще доведе до разруха цялото училище чрез серия от мачове за хазарт. Никой не знае защо е дошъл в това училище или какви са истинските мотиви за неговите действия.

По време на всеки мач, Том показва всичките си уникални прохлада и способности.

Той използва широк спектър от трикове, както психологически, така и физически, за да осигури победата си. Във всяка игра вие непрекъснато ще питате как планира да спечели, защо наистина прави някои неща и какво наистина се случва. В края на мачовете се разкриват трикове и всички те работят в реалния живот, дори и да изискват човек да бъде висококвалифициран или щастлив, за да ги изпълнява.

Историята е съсредоточена около различните мачове, които той предприема, и взаимодействията между различните герои, като Мика Шишиду, красивата внучка на директора на училището, която е изключително интелигентна, но пренебрежителна и превъзходна, или Абидани, висшестоящият и главен злодей ( за сега) от поредицата, която има садистична личност и чиято цел е да накара Том да напусне училището си (или да го убие).

Тъй като историята се развива, се разкрива повече за миналото на Том, което води до непредсказуеми обрати на събития.

Gamble Fish е манга за едно момче и неговото търсене на пари. Много пари. Но за разлика от хората, които трябва да си намерят реална работа и да положат реални усилия за нашите пари, това 14-годишно момче може да рискува пътя си към съдбата. Този супер човешки талант му е това, което ви кара да се върнете за още. Препоръчвам тази манга на всички, които харесват игрите и по точно хазартните игри.