Again!!

Again!!

25/03/2019 Off By boris

Имамура Киничиро неохотно се събужда един ден, за да присъства на завършването на гимназията. Не беше имал приятели в гимназията и не се присъединяваше към никакви клубове. Всеки се страхуваше от него, благодарение на дългата му руса коса и надуто настроение. Размишлявайки върху ужасно високите си години в училище, той си спомня едно момиче от японския аплодисментиран отряд, което видя на церемонията по посрещането преди три години. Търсейки стаята на стария клуб на аплодисментирания отряд, той случайно се сблъсква със съученик, което ги кара да се спускат по стълбите …

Когато се събужда, това е сутринта от първия й ден в гимназията, преди три години. Тъй като той объркано преминава през деня си, той е в състояние да коригира много от грешките, които е направил за пръв път, като всъщност да взаимодейства с момичето на аплодисментиращия отряд, Усами Йошико! Но наистина ли пътуваше във времето, или всичко това е само една мечта, която той има, докато тялото му лежи в безсъзнание някъде? Може ли наистина да има шанса отново да премине годините си в гимназията?

Понякога изкуството е грубо и грубо. Не е най-необичайното, но това е красотата на това. “Again!!” не е история, която да ви разсее ума. Това е история, която може да докосне сърцето ви и да ви свърже с нейните герои. И изкуството му успешно прави това, като има една от най-ясните и типични прически, които можеш да хванеш днес на тийнейджърите. С изключение на абсурдно дългата коса на Киничиро в началото, няма характер, който да не можеш да си представиш като човек в реалния живот.

“Again!!”, проста история, която със сигурност ще остави силен вкус. Не е силен в смисъл, че ще промени живота ви завинаги. В края на краищата, “Again!!” не е история за промени. Това е история на втори шанс и способност да постигнеш желаното въпреки ежедневните проблеми. Това са простите компоненти, които съставят “Отново !!” И със сигурност, ако опитате, ще откриете, че отново ще го прочетете.