AnimeS Expo 2019

AnimeS Expo 2019

16/10/2018 Off By trancer4o

AnimeS Expo – Фестивалът за азиатска култура навършва 14 години и ще бъде проведен на 6 и 7 април в края на пролетната ваканция. Всяка година еволюира, става все по-мащабен и с повече преживявания. Добавят се нови зони, нови квалификации, разширява се пространството и привлича все повече хора.

Очакват ви много неща свързани с аниме и манга, косплей, гейминг, к-поп, арт, музика, прожекции, образователни дискусии с международни лектори, томболи, награди и изключително много различни спортни и развлекателни площадки. За поредна година събитието ще приветства хиляди гости от цял свят. Жури на световно ниво ще оценява множеството квалификации, сред които е световното по косплей в Япония – World Cosplay Summit (WCS). Победителите от тази квалификация заминават за 10 дни в Япония, за да представят страната ни на световното и да разгледат страната на изгряващото слънце. Другата ни групова квалификация за Clara Cow’s Cosplay Cup ще изпрати победителите в Ротердам, Холандия, където те ще състезават с отбори от цял свят за голямата награда – една седмица екскурзия в Япония.

Очаквайте огромна гейминг зона с турнири по различни игри и конзоли.

Стандартен промо двудневен билет в продажба до 5.4.2019 – 25 лв.

Двудневен билет на място – 30 лв.

Еднодневен билет на място – 20 лв.

В предварителна продажба се продават единствено двудневни билети! Еднодневните билети се продават само на място и цената им е колкото двудневен билет закупен предварително от първата вълна. Очаквайте по-късно да бъдат пуснати ВИП билетите, които ще включват запазени места пред сцената, ексклузивен мърч и други екстри. Очаквайте скоро повече информация.

Билетите могат да бъдат закупени онлайн от сайта на epay ( https://epaygo.bg/2613725031 ) или от всяка каса на EasyPay в България! Линк към всички каси на EasyPay в страната – https://www.easypay.bg/site/?p=offices

Всички посетители до 12 годишна възраст влизат безплатно, но е необходимо да бъдат с придружител закупил билет за събитието.

 

За повече информация следете събитието, а ние постепенно ще добавяме интересни кътчета и нещица от ивента – AnimeS Expo 2019 във фейсбук.