Asobi Asobase

Asobi Asobase

12/09/2019 Off By boris

По време на едно междучасие Оливия, чуждестранна ученичка по еразъм, която не знае английски, играе игра на име „поглед на другия път“ с Ханако Хонда. Тяхното покъртително поведение подбужда яростта на Касуми Номура, самотнтна ученикчка, която постоянно се дразни от по-голямата си сестра заради склонността й да губи игри. Не желаейки да се състезава, Касуми отказва предложението на Оливия да се присъедини към забавлението, но в крайна сметка се намесва така или иначе и освобождава собствената си марка пакости. Скоро между особеното трио се развихря странно приятелство и те решават да сформират „Pastime Club“, където са свободни да възобновят ежедневните си пакости.

Независимо че са неуспешни в научаването на английски език, да се опитват отчаяно да станат популярни или да бъдат хванати от учители в неподходящо време, училищният живот никога няма да бъде скучен, когато момичетата на “Asobi Asobase” започнат своите забавни измислици.

Хората / героите на анимето винаги ще допринесат за целта на сюжета или това да ни развълнуват, да се смеят, да тръпнат или да ужасят. “Asobi Asobase” има широка гама от добре направени герои, всеки от които допринася за целта на анимето … което трябва да бъде комедийно. Имаме трите основни момичета от поредицата. Хонда Ханако, която е геният, както и идиотът от групата, който мрази популярни момичета. Олива, момичето с руса коса, което смятате, че ще е част от готината група деца / популярни деца, но се оказва, че фалшифицира своя акцент и английски език и е просто вашето типично японско момиче. Номура Касуми, единственото момиче от групата, което има очила и вероятно най-опасното, тъй като когато лицето й стане сериозно, трябва да сте готови че нещо лошо ще се случи.

Не мога да опиша колко много ми хареса това аниме. Няма епизод, който да не ме накара да се усмихвам или да ме накара да се смея много силно. Като цяло това аниме е силно препоръчително за тези, които обичат жанра на комедията като мен. Това е тип аниме, което е за, когато имаш лош ден, да можеш да гледаш и просто да се смееш от сърце.