Sanctuary

Sanctuary

12/09/2019 Off By boris

Акира Худжу и Чиаки Асами са приятели от детството, които са преживели ада и са оживели да разказват за това. Те пристигат в Япония, за да посетят училище и скоро стават свидетели на корупцията и апатията на населението на страната. Разгневени, Акира и Асами се обричат ​​да създадат нова Япония, светилище с нова форма на политика, лишена от корупция, където хората са овластени да участват в политиката и бъдещето на своята страна. За да постигнат това, Худжу и Асами се стремят да завладеят Япония по два драстично различни маршрута: Японската диета и Якудза. Решен от игра на камък, ножица, хартия, Худжу се осмелява да овладее контрола над подземния свят, докато Асами следва позицията на министър-председател.

“Sanctuary” е мрачен политически трилър, който разказва историята на тези двама приятели, докато те се опитват да променят Япония отвътре навън и да създадат своето светилище.

“Sanctuary” не е реалност, но осигурява среда за усвояване по четим начин на тези теми, което реално би отнело цял живот. Това е страстна и задълбочена история за това, как двама млади мъже вървят към осъществяването на визията си за връщане на живота в Япония, прекосявайки купчините корупция, застояла в нацията.

Историята не е в това как възрастните хора смучат от държавата. Просто се случва, че едното застояване и корупция правителството е старо, защото познайте какво, възрастните са запазили местата си през всичките тези години, процъфтявайки в тази корупция. Историята е за потенциала и инерцията, която младите имат за насърчаване на продуктивни промени в нацията си. Тя е против стагнацията на правителството от егоистични политици, които се грижат повече за запазването на местата си, докато не умрат от старост, отколкото да правят нещо за страната. Това е ясно от самото начало, когато политиците просто се използват, за да получат подкрепа и да се изкачат по-високо за статут, а не за някаква визия за своята страна.