Binan Koukou Chikyuu Boueibu LOVE!

Binan Koukou Chikyuu Boueibu LOVE!

14/03/2019 Off By boris

Защо момичетата получават цялата забавлява и слава, като магически момичета? Тези магически момчета са тук, за да спасят света от безлюдните … поне така казва розовият вомбат, който им дава техните магически сили.

В “Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love!”, главните герои са членовете на “Earth Defense Club” в гимназията Бинан, макар че всичко, което те наистина искат да правят, е да излизат, да си почиват и да се отпуснат в близката баня Куротама. Един съдбовен ден обаче, розовият вомбат се появява от нищото и принуждава тези пет ученици да станат “любовници на битката” и да предпазят Земята от трима злодеи, които приемат поръчки от зелен таралеж. В течение на поредицата, “Любителите на битката” ще вземат разнообразие от почитатели, включително чудовището на чикуабу, фантом на клечка, чудовище с дистанционно управление и още много странни врагове!

Ще могат ли наследниците на трона на любовта да предпазят Земята от онези, които искат да унищожат любовта? Или клубът за завоевания на Земята ще изпълни света с омраза?

Когато за първи път се въвеждат главните герои, те са едномерни, колкото моат да бъдат. Червеното магическо момче обича да се спъва, синьото магическо момче е мързеливо, розовото магическо момче е сваляч, жълтото магическо момче обича парите, а зеленото магическо момче няма никакви черти, които си спомням. Някои герои са въведени и незабавно установени като злодеи. Защо тогава това аниме има такива високи рейтинги? Всички герои са ярко запомнящи след тяхното развитие и връзките между тях се развиват или се разкриват в цялото аниме. Всички странични герои също блестят подобно на главните. Анимацията и озвучението на анимето също са на много добро ниво и са подходящи за аниме от този тип.

Подобно на магическите си предшественици, “Magical Boys” има някои предсказуеми сцени. Но това не е причината, поради която бихте го гледали. Добрата част от всеки епизод е шегите между героите и често те са доста забавни или просто странни или се превръщат в мотива на злодея. Бих препоръчал това аниме на хора, които искат да пробват нещо различно от обикновенни тип магически момичета.