Bokura wa Minna Kawai-sou

Bokura wa Minna Kawai-sou

08/03/2019 Off By boris

Мечтата на Казунари Уса да живее далеч от родителите си се изпълнява, когато му позволяват да се премести в стар пансион, наречен Комплекс Кавай. Казануари най-накрая постига мирния живот, за който копнее, тъй като е готов да влезе в първата си година в гимназията. Или така изглежда …

След като се премести в пансион, Казунари разбира, че трябва да сподели стая с местния мазохист Широсаки. Той също трябва да живее под същия покрив като Мауми Нишикино, пияница с безнадежден любовен живот, и Саяка Ватанабе, привидно невинен студент. Макар че е заобиколен от тези уникални герои, Казунари все още се смята за щастлив, че живее в същата сграда като Рицу Кавай, студентка втора година, в която е влюбен.

Когато Казунари се настани в пансиона, той скоро осъзнава, че жителите на комплекса Каваи са длъжни да добавят обрат в живота, който се надява да живее.

Самата история не е нещо необичайно. Това е приказка за 6 души – 4 възрастни и 2 студенти, всяка от които има свои ексцентрични личности – живеещи в един жилищен комплекс. Това, което прави мангата специална, е начинът, по който работи химията между героите. Ежедневните им взаимодействия правят сърцето ви трептене и ви карат да се засмявате, а също така успявате да ви накара да се смеете на глас от време на време. Тонът на мангата е последователен през цялото време – често се оказвате усмихнат, докато четете главите – и е трудно да спрете да четете, след като се привържете към героите, което непременно ще се случи по-рано, отколкото по-късно.

Романсът между главната двойка е движещият аспект на историята, а фактът, че той получава подходящо затваряне, е нещо, което трябва да очакваме с нетърпение. Никой не иска да бъде оставен да виси, когато става въпрос за кораби, нали? Всеки герой трябва да играе роля и начина, по който са написани техните личности, е причината комедията да работи много добре. Всички те се комплиментират и играят един друг, правейки го забавен за четене.