Brothers Conflict

Brothers Conflict

24/07/2019 Off By boris

Представете си, че сте единственото дете през целия си живот и след това изведнъж откривате, че имате 13 братя!

Самотният живот на Ема Хината поема по нов и вълнуващ път, когато самотният й баща Ринтару Хината, известен авантюрист, се влюбва и се жени за Мива Асахина, производител на облекло. За да даде на младоженците място, Ема започва да живее с новите си братчета в имението, наречено “Sunrise Residence” и за първи път изпитва, какво е да си част от оживено и голямо семейство. И най-накрая се чувства в безопасност и обичана от семейството. Всеки брат има своя уникална личност, а Ема скоро осъзнава, че не само семейната любов расте между тях, но и романтика. Кой от всичките братя ще открадне сърцето й?

“Brothers Conflict” беше глътка свеж въздух за мен. Разбира се, това е обратен харем, но той е такъв, който не е прекалено ярък и с безброй личности, това е аниме, което лесно бих могъл отново да гледам отново. Стилът на анимацията беше хубав. Хубаво е да се обърне внимание на различните дизайни на всеки от мъжете и по-малки братя. Повечето стилове на облекло и моден дизайн бяха добре обмислени и понякога е хубаво да се види нова прическа или очарователна екипировка върху героите, които гледате.

За шоу от 12 епизода е честно, че те включват всички личности и различни гледни точки на мъжете с това, как гледат на любимата им сестра. Разбира се, не очаквайте да видите развитие на характера в толкова малко аниме. Нашият главен герой е типичен тийнейджър, който преминава през своите цели и житейски избори. Тя иска да завърши гимназия, но по време на поредицата има качества в нея, които са доста пасивни. Ако тя имаше поне малко кураж или друга черта, която я направи по-динамична, мисля, че бих оценил анимето като цяло малко по-високо.