Busan One Asia Festival

Busan One Asia Festival

19/10/2018 Off By ivo

Ако сте фен на К-поп, едно от най-интересните места за посещение в Корея е Пусан през октомври, тъй като там ще се проведе фестивала „Пусан Една Азия“ тази година, който е един от най-големите фестивали в страната и ще се проведе на 20-ти октомври 2018 година.

Като оставим настрана главния концерт, който ще даде началото на фестивала и този който ще се проведе на финала, има още куп събития, които ще се проведат по време на събитието. Ето и най-важните събития за „Пусан Една Азия 2018“, които не бихте искали да пропуснете ако сте на екскурзия в Корея по това време:

Най-важните моменти на фестивала са концертите за откриването и закриването на събитието. Те са едни от най-добрите и мащабни К-поп събития в Корея, предлагайки изпълнения от най-известните формации всяка година. Ако възнамерявате да присъствате на концертите не забравяйте да резервирате билети, тъй като те винаги биват разпродадени светкавично бързо!

Ето и подробностите за концертите:

Програма: EXO, Wanna One, Seventeen, NCT 127, Celeb Five, MAMAMOO, EXID, GFriend и много други!

Локация: Главен стадион Асиад Пусан

Всъщност има много повече К-поп събития, които да се видят, не само концертите в наяалото и края, а най-хубавата част е, че всички те са безплатни. Може научите повече за фестивала по-долу:

„Пусан Една Азия: Концерт в Парка“ е безплатен концерт отворен за всички граждани и посетители. Това е тип пикник концерт, който се провежда в огромния градски парк Пусан. Също така не е и за изпускане малкият базар, който се организира в парка по случай събитието.

„ПЕА: На сцена“ е халлю концерт с участие на звезди от Тайван, Хонг Конг и Корея. На това събитие можете да се насладите на разнообразието от стилове музика.

Тази година ще има трикратно повече срещи с фенове по време на фестивала, но още списъка с групи и изпълнители, който ще участват в срещите не е известен.

„Пусан Една Азия“ не е просто фестивал за К-поп, но и невероятна проява на халлю (корейска култура). Ето списък с нещата, който могат да се видят по време на събитието, различни от К-поп тематиката.

 

Произведено в Пусан:

„Произведено в Пусан“ е предназначено за насърчаване и подпомагане на регионални изпълнения. Това е събитие, на което местните артисти и граждани се събират заедно и ще има повече от двадесет местни екипа, който ще имат представления в цял Пусан.

„ПЕА Ленд“ е основна платформа на фестивала, където можете да видите голяма част от съдържанието на халлю без ограничение в жанровете. Това е място, на което се провеждат различни събития като изяви на новите звезди в К-поп-а, изпълнения и изложбени програми.

Също така по време на фестивала градът се превръща и в модна сцена. Ще има фото сесии на професионални модели по различни локации свързани със забележителностите на Пусан.

И разбира се, ще има магазини за сувенири и подаръци по време на събитията, от които могат да се закупят най-различни ексклузивни стоки, носещи логото на „Пусан Една Азия“ и популярната компания „SM Town”.