ChäoS;Child

ChäoS;Child

30/10/2018 Off By boris

Серия от ужасяващи убийства, наречени “Лудост от ново поколение”, някога предизвикваха масова истерия в Шибуя. На върха на бурята от времето на размирните бунтове, внезапно земетресение оставя района в нищо друго освен развалини, докато останалите околности са странно непокътнати.

Шест години по-късно, в новопостроената Шибуя, мистериозните смъртни случаи започват отново да се появяват. Но не след дълго ученикът от трети курс Такуру Мияширо осъзнава връзката между тези убийства: датите на новите убийства съвпадат с тези на инцидентите от “Лудост от ново поколение”. Той, заедно с няколко от членовете на клуба който прави училищния вестник, решават да се впуснат по-дълбоко в мистерията, само за да се озоват сами в средата на нова ера от тези мистериозни престъпления.

Също като своя предшественик „Chaos;Child“ беше много интересно аниме, въпреки всички странни и случайни събития в него. Но това, че непрестанно се случват случайни неща, не го наранява а дори прави анимето по-интересно и грабва вашето внимание със своята непредсказуемост. Анимето е направено по, не по-малко известната игра „Chaos;Child“, която също е едно добро попълнение в сериите игри.

Като цяло, очаквах с нетърпение да гледам новите епизоди всяка седмица и никога не се чувствах като, че някой епизод е просто едно голямо разочарование.„Chaos;head“ също е едно добро аниме, но „Chaos;Child“ просто има по-качествени неща във всяка категория, което го прави по-добро от предшественика си. Определено препоръчвам да гледате това аниме, ако ви харесват психологически тип анимета, тъй като не е изпълнено с тонове безполезна информация, която изглежда има само цел да направи фалшива драма или напрежение. Така че проверете дали ви харесва жанра и не се притеснявайте, харемната част е почти несъществуваща. Дори може да се каже, че този етикет трябва да бъде премахнат.