Chio-chan no Tsuugakuro

Chio-chan no Tsuugakuro

11/09/2019 Off By boris

За обикновения японски гимназист ходенето до училище може да бъде скучно дело, но за първокурсника Чио Миямо винаги е приключение. Постоянно бягаща късно поради дългите си нощни сесии, в които играе видео игри, тя е принудена да измисли нови маршрути, за да стигне навреме до частната академия на “Samejima”. На многобройните си причудливи пътувания до училище, Чио се изправя срещу препятствия, като блокиращи улиците, заобикалящи улици, свръх ревниви играчи на кабадди и объркани лидери на бандата мотоциклетисти. Но тези дребни препятствия не съвпадат за специалните тренировки на операторите, които Чио, позната легендарният убиец „Кървава пеперуда“, получи от мащабната си мания за игрите. Заедно с най-добрите си приятели Манана Нономура и Юки Хосокава, Чио ще направи всичко необходимо, за да избегне суровите наказания на училището си за закъснения.

“Chio-chan no Tsuugakuro” определено е едно от най-забавните аниме, което съм гледал на скоро, не разчита на лоша драма или принуждаване на случаен харем на зрителя, за да привлече вниманието му като повечето други аниме в днешно време, което е добре да се види. Също така не разчита на термини като „Момичетата обичат“, тъй като е една от по клишираните продажни точки и затова като се появи прави анимето непоследователно.

Това, което харесвам в анимето, е колко добри са героите, героите се чувстват неподправени като повечето хора, с които бихте могли да се срещнете в реалния живот, виждаме различните видове и как всички те действат заедно в ситуации, които лесно биха могли да се случат в реалния живот живот, това, което също ми хареса в него е, че то също не разчита на мрачния тип комедия, няма нито един тип, който следва, и под това искам да кажа, че не разчита само на типа комедия , нито разчита само на типа на неудобните ситуации, то е съставено от различни ситуации и шеги, които се съчетават толкова добре и има уникален стил, който ги представя много добре, което ме накара да се смея толкова силно на моменти, а това рядко се среща в аниме днешно време.