Choujigen Game Neptune The Animation

Choujigen Game Neptune The Animation

01/08/2019 Off By boris

След години безплодна война между четирите царства на Гаминдустри “Planeptune, Lastation, Lowee и Leanbox” за енергията наречена “Share”, което е техният източник на сила, който е базиран на това колко хората им имат вяра в богините си,четирите процесори, които управляват над кралствата, най-накрая подписват договор за мир. Договорът забранява всеки опит за претенции за споделяне на енергия чрез военна сила с надеждата да донесе мир и просперитет на техните светове. И все пак, месец след договора, Нептун, процесорната богиня на Планептуна, прекарва времето си в гугъл и играе игри, вместо да върши работата си, оставяйки Акциите на земята си да паднат.

“Choujigen Game Neptune – The Animation” следва опитите на Нептун и приятелите й да издигнат Акциите й , докато се занимава с външната заплаха, която може да заклина края на богините и самия Гаминдустри …

Анимето беше много добре направено и за тези, които се радват да видят трансформационни поредици, хумор и всяка от време една или две сцени които ще ви влязат под кожата, ако това търсите, то определено ще се насладите на това аниме. Отново историята бе отбелязана малко по-ниско, поради липса на подробно обяснение на вселената на Гаминдустри. Ако пренебрегнете това или вече сте фен на видеоигрите, анимето е много приятно. Анимацията е подобна на тази от игрите, а и звукът също. Анимето много добре улавя чуствата и моментите от игрите и ги превръща в творба, която сама по себе си е на следващото ниво и ги овековечава като едни много добри игри. Героите винаги са забавни за гледане, а самото аниме е подходящо за времето си.

Човек може да не оцени всеки аспект на анимето, но това зависи от вашите вкусове. Това не е и най-големият шедьовър в света, но и вероятно не е предназначен като такъв. Като се казва, това аниме е силно препоръчително за всички.